Előnyös ingatlan bemutatók

Sikeres ingatlaneladás a 21. században:

Az ingatlanközvetítő feladata többek között az, hogy a legjobb oldalát mutassa be az értékesíteni kívánt háznak, lakásnak. A széles látószögű HDR fotók, videó bemutatók és látványtervek a 21. századi ingatlaneladás hatásos marketing eszközei. Nemcsak, hogy gyorsabban kel majd el az ingatlan, de a végső áron is sokat lendíthet, ha egy profi fotós/videós segítségét veszed igénybe.

Miért válassz engem?

Igényes ingatlan bemutatókkal valóban hatni tudunk a potenciális vásárlók érzelmeire.

Ingatlanhirdetés felturbózva!

Széles látószögű HDR fotók

Vásároltál már valamit az interneten? Ha igen, mi volt az első dolog, ami felkeltette az érdeklődésed? Valószínűleg nem tévedek, ha azt mondom, hogy a tűéles, részletgazdag termékfotók ragadták meg leginkább a figyelmedet. Miért lenne ez másképp egy ingatlan esetében?

A nagy dinamika tartományú fotók (HDR – high dynamic range) magával ragadó élményt nyújtanak, még kedvezőtlen fényviszonyok között is minden egyes apró részletet élethűen visszatükröznek. Harmonikus kontrasztok és élénk színek érhetőek el ezzel a technológiával.  Azonban a tökéletes végeredményhez egy profi fotósra is szükség van, aki sajátos látásmóddal rendelkezik, ismeri a beállításokat, és birtokában van a megfelelő eszközöknek.

Videó bemutatók

Az ingatlan hirdetés általában nemcsak képeket, hanem videókat is tartalmazhat. Miért ne használnád ki ezt a nagyszerű lehetőséget?
Egy kisfilm az állóképnél részletesebb betekintést nyújt az ingatlanba. Képes arra, hogy szemléltesse a belső terek egymáshoz való kapcsolatát, egyedi hangulatát, valamint érzelmeket váltson ki a nézőből. Egyfajta előszűrést biztosít, hiszen már csak azok a (komoly) érdeklődők tekintik majd meg személyesen az ingatlant, akik ilyen elrendezésű és kialakítású házat, lakást keresnek.
Ahol adottak a feltételek, ott drónnal megtámogatva készítem el a videókat. A légi felvétel különleges perspektívát kínál, a potenciális vásárló a külső tereket, a közvetlen környezetet is fel tudja mérni.

Play Video
Látványtervek

Mutasd meg, mennyi fantasztikus lehetőség rejlik új építésű vagy felújítandó ingatlanodban! Ha a lakás, ház még nincs kész, egy lakberendezővel közösen megálmodott virtuális látványtervvel felcsigázzuk az érdeklődők fantáziáját. A terven megjelenik a legoptimálisabb helykihasználás, a belső tér – a bútorok, a színek és az elrendezés által – már nem pusztán négy fal, hanem egy igazi otthon, ami személyiséggel van felruházva.

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.

Ezek is érdekelhetnek..