Kihozom ingatlanodból a maximumot!

Ingatlan és hitelközvetítő

Független. Megbízható. Értékadó.

Úgy értékesítem az Ingatlanodat, Mintha a Saját Otthonomat Adnám El: Nálam ez a Profi Ingatlanközvetítés

Melletted Állok Az Ingatlanod Sikeres eladásáig és utána is!

Képzeld el, hogy téged képvisellek, éppúgy, mintha a saját otthonom értékesítéséért dolgoznék. Azt az elszántságot hozom minden nap, mintha a legdrágább ingatlanomat adnám el. A professzionális ingatlanközvetítési szolgáltatásom odafigyeléssel és profizmussal párosul, korszerű technikai eszközökkel kiegészítve.

Teljes Komfort, Extra Szolgáltatások: Amennyiben rám bízod az ingatlanod eladását, biztos lehetsz abban, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapod. Csak 3% közvetítői jutalékot számítok fel, de cserébe rengeteg pluszt kapsz.

Gyorsítom az eladás menetét, hogy neked könnyebb és kényelmesebb legyen. Profi tapasztalatommal minden lépésnél melletted állok az optimális eredmény érdekében. Legyen az értékesítés élmény, ne csak ügylet.

Az ingatlanközvetítés során rendkívül fontos, hogy az eladó ingatlan kiemelkedjen a piacon. Ebben a folyamatban kulcsfontosságú szerepet játszanak a HDR fotók, videó bemutatók és látványtervek.

A 3D virtuális séta olyan élményt nyújt, mintha valóban ott lennél az ingatlanban. A látogatók szabadon bejárhatják a helyiségeket, megtekinthetik a részleteket és körülnézhetnek. Ez a megközelítés mélyebb rálátást ad az ingatlanra.

Hitelkonstrukciók ajánlásával a vevők számára, a döntési folyamatot is meggyorsíthatjuk és az eladás egészét is simábban tarthatjuk.

Létrehozzuk azt az elbűvölő belső teret, ami garantáltan valakinek az álomotthonává válik. Különleges kialakítások és berendezések segítségével olyan hangulatot teremtünk, amely az ingatlan legjobb tulajdonságait emeli ki, és vonzóvá teszi a potenciális vásárlók számára.

Az ingatlanod reális piaci értékének pontos meghatározása a stabil alapja a sikeres értékesítésnek. Természetesen valós és aktuális adatok alapján számolom ki az eladási árat és nem minimum fél éves KSH adatok alapján.

Leskó Zoltán - ingatlan
és hitelközvetítő

Szakértelem . Szenvedély. Tapasztalat.

Célom, hogy a lehető legtöbb problémát kiküszöböljem a vételi és eladási folyamatból. A kezdetektől fogva ott leszek Veled, az ügylet lezárásának a napjáig, és azon túl is.

Sokrétű szakmai tudással és gyakorlattal rendelkezem, nemcsak értékesítek vagy támogatást nyújtok a hitelfelvételben, hanem például profi fotókat és videókat is készítek.

Úgy gondolom, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az ügyfél érdekeit megfelelően képviselni tudjam. Hiszen nem egy tábla csokiról van szó, hanem valakinek az otthonáról, ami a segítségemmel gazdát cserél méghozzá rövid időn belül.

Mit mondanak rólam az ügyfelek?