Budapest, VII. kerület Dembinszky utca 19.

29,9 millió Ft

Lakás adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

VII. kerület Dembinszky u.-ban, 33 m2-es lakás eladó!

A társasház két emeletes csupán így kicsit a lakóközösség mindemellett remek hangulatú, rusztikus külsőt, illetve belsőt áraszt. Az esztétikai és műszaki felújítások folyamatosan zajlanak. az elmúlt években renoválták a tetőt, belső bejárati folyosót, kaput, belső homlokzatot, illetve a ház belső udvari részét.

A lakás a ház első emeltén található, műszakilag és esztétikailag felújításra szorul, kis beruházással egy remek lakást lehet kialakítani belőle. A melegvíz ellátását átfolyós vízmelegítő, míg a fűtést gázkonvektor biztosítja. Az délnyugati fekvésű szobába galéria beépítésre, így ezzel sem kell foglalkoznia az új tulajdonosnak. Az ingatlan összkomfortos a fürdőszobában kád van beépítve.

CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot!

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!

Részletes információért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.