Budapest, VIII.. kerület, Mária utca 6. Palotanegyed

28.49 millió Ft

Lakás adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás
  1. kerület, Mária utcában eladó garzonlakás!

 

  1. kerület, Palotanegyedben eladó egy pár éve felújított garzonlakás.

A társasház 3 emeletes és a Mária utcában van, mely az előkelő Palotanegyedben található. Pár évvel ezelőtt a ház teljes homlokzatát renoválták és az elektromos gerincvezeték is cserélve lett. Mikor a homlokzatot renoválták a tetőt is rendbe hozták, egy részét cserélték egy részét újra léceztek és a teljes cserépfedést a helyére illesztették. Nemrég a közgyűlés megszavazta a ház belső felújítását, így már csak ez hiányzik a teljes rehabilitációhoz.

A lakás 4 éve részlegesen fel lett újítva, ekkor lett cserélve az elektromos villanyhálózat, a lakásban található víz, illetve gázvezetékek. A nyílászárók régi fa típusúak, dupla kerettel szerelve. A szobában gázkonvektor biztosítja a meleget. A lakás meleg vizét bojler állítja elő. A lakás jelen állapotában azonnal költözhető. Az emeleten található egy 2 m2-es tároló ami a vételár részét képezi.

CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
CsOK, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!


Részletes információért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.