Stílusos 1 Szobás Lakás, Belső Kertre Néző Erkéllyel!
Budapest, VIII. kerület, Szerdahelyi u. 4-8.

33.9 millió Ft

Lakás adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

Kiváló Lehetőség a Belváros Szívében – Kényelmes és Stílusos 1 Szobás Lakás, Belső Kertre Néző Erkéllyel!

Kiváló Lehetőség a Belváros Szívében! Eladó egy igényesen kialakított, modern lakás a VIII. kerületben, egy 2010-ben épült, 6 emeletes társasházban. Ez a 32 m2-es, 1 szobás lakás a második emeleten található, és rendkívül praktikus elrendezése, valamint a kiváló állapotú berendezése miatt ideális választás lehet bárki számára. A társasházban két modern felvonó segíti a könnyű közlekedést, míg a portaszolgálat biztosítja a lakók biztonságát és kényelmét.

A lakás különlegességét tovább fokozza a 6 m2-es erkély, melyről csodálatos kilátás nyílik a többi társasház belső kertjére. A nyugodt zöld környezet és a friss levegő a város közepén egyedülálló lehetőséget kínál a lakók számára. A lakás fűtését házközponti rendszer biztosítja, így a komfort és meleg mindig garantált. Az ingatlan nyílászárói 5 légkamrás, dupla thermoüveggel szereltek, melyek nemcsak a zajt csökkentik, hanem hozzájárulnak az energiahatékonysághoz is.

Ezen felül, a társasház alatt könnyen bérelhető mélygarázs áll rendelkezésre, biztosítva a lakók autóik kényelmes és biztonságos elhelyezését.

Ha olyan otthont keres, ami modern, kényelmes és jó elhelyezkedésű, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

CSOK+, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak.

Az ingatlant jelenleg bérlők lakják, akik szívesen maradnának is, de amennyiben nem befektetésre szánná az ingatlant úgy 3 hónapon belül birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keresel, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
CsOK+, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.