ELADVABudapest, VIII.. kerület, Delej utca 51. MÁVAG-kolónia

28,99 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

Eladó a 8. kerület, Delej utca 51.- szám alatt a MÁVAG-kolóniában található, 4. emeleti, 39 m2-es, 1 szobás lakása, melynek ablakai a Golgota téri parkra néznek.

A 648 lakásból álló épületkomplexum várjellegű, körben zárt, csak kapukon keresztül lehet bejutni. A társasház 4 emeletes, szintenként 4 lakással és kiváló lakóközösséggel rendelkezik, mindemellett remek hangulatú, rusztikus külsőt, illetve belsőt áraszt.

A lakás pár éve szerkezetileg és esztétikailag teljes felújításon esett át, így az új tulajdonosnak a felújítással már nem kell foglalkoznia. A teljes konyhabútor, az összes burkolat, szaniterek a villanyvezetékek és a vízhálózat cseréje megtörtént. A nyílászárók 5 légkamrás, két rétegű thermoüveggel szerelve lett beépítve. A szobában gázkonvektor a fürdőben elektromos hősugárzó biztosítja a meleget. A lakás meleg vizét bojler állítja elő. Mikor a felújítás történt a meglévő erkély beépítésre került ezzel növelve 3 m2-vel a hasznos alapterületét a lakásnak. A hálóban található épített fekvő galéria ellátja a hálófülke szerepét. A galéria természetesen nincs beleszámolva a lakás alapterületébe!

A lépcsőházban külön tároló található, aminek az árát a lakás vételára tartalmazza!

CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak.

Az ingatlan 3 hónap alatt birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
CsOK, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!


Részletes információért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.