ELADÓ

Gellért-hegyen Részben felújított lakás 1118 Budapest, Somló köz 6.

95,9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Így is lehet ingatlant hirdetni

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

Gellért-hegyen, 82 m2-es lakás eladó!

A Somló közben található egy földszinti lakás, amely tökéletes választás azok számára, akik szeretnének földszinti lakásban élni, élvezve a terasz és a kert nyújtotta friss levegőt és pihenést. Az ingatlanban öt légkamrás thermo üveggel és redőnnyel szerelt kiváló minőségű nyílászárók találhatók, amelyek megfelelő hő- és hangszigetelést biztosítanak. A teljes víz, illetve villanyhálózat cseréje megtörtént. Részben a burkolatok elkészültek a felújítás során és az álmennyezet felett külön szigetleve lett a lakás. Ezen felül a lakáshoz tartozik két tároló is, ami további helyet nyújt az aktuálisan nem használt tárgyainak.

Az ingatlan elhelyezkedése kiemelkedő, közel a Gellért-hegyhez, ami Budapest egyik ikonikus helyszíne. A hegy csodálatos panorámát nyújt a városra, és büszkélkedhet a Citadella erőddel. A környék a Duna-Ipoly Nemzeti Park része, így körülveszi a természetvédelmi terület, ahol a természet és a város találkozik, ezzel megteremtve egy gyönyörű és nyugodt környezetet.

A Gellért-hegy környéke számos infrastrukturális létesítménnyel rendelkezik. Budapest belvárosa könnyen megközelíthető, és a közelben találhatóak bölcsődék, óvodák, iskolák és üzletek. Emellett a környéken számos wellness központ, bevásárlóközpont és étterem is megtalálható.

Ez a lakás kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy az új tulajdonos az esztétikai felújítás befejezésével személyes otthont varázsoljon belőle, ami igazán összhangban van az egyéni stílusával. Ez a hely ideális választás, hogy otthonossá és kényelmessé alakítsa, ami mindennapi életében nyugalmat és kikapcsolódást biztosít.

CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak.

Az ingatlan 3 hónap alatt birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket és az ingatlanról készült 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
CsOK, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!


Részletes információért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.