ELADÓ

12. ker., Böszörményi úton felújítandó lakás 1126 Bp., Böszörményi út 2/b.

49,5 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Így is lehet ingatlant hirdetni

Paraméterek

3D virtuális séta

Eladó lakás a 12. kerületben – Felújítók figyelem!

Önnek ajánlom ezt a különleges lehetőséget a 12. kerületben, a Böszörményi úton. A lakás bár teljesen felújítandó, már új, 5 légkamrás műanyag nyílászárókkal és thermoüveggel rendelkezik, így a hőszigetelése tökéletes. A jó elosztásnak köszönhetően rengeteg lehetőség áll a leendő tulajdonos rendelkezésére a berendezés és felújítás során.

A három szoba mellett a fürdő és a WC külön helyiségben található, ami külön kényelmi faktort jelent. Emellett a beépített gardróbszekrény praktikus tárolási lehetőséget kínál. De talán a legcsodálatosabb az egészben, hogy az erkélyről lélegzetelállító panoráma tárul elénk a budai várra.

Az ingatlanhoz kizárólagos használatú, 2m²-es tárolóhelyiség tartozik a közös pincében, továbbá a társasház udvarában az itt élők számára ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Ez a lakás a 12. kerület nyugodt és frekventált részén ideális választás lehet mindazok számára, akik egyedi ízléssel és elképzelésekkel rendelkeznek saját otthonuk kialakításához vagy az ingatlanpiaci befektetésekben gondolkodnak.

CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak.

Az ingatlan 3 hónapon belül birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!


Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
CsOK, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!

Részletes információért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.