ELADVA

Sorház második lakása 1237 Bp. Nevelő u. 23.

52,9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

**Soroksári Otthon Várja Új Lakóit: Megfizethető Sorház a 23. Kerületben**

Üdvözölöm a családias Újtelepen, a 23. kerületben! Ez az ingatlan egy önálló helyrajzi számmal rendelkező sorház, amely tégla falazattal épült. A ház műszakilag és esztétikailag is részben felújított, azonban kis további ráfordítással teljes mértékben kényelmessé és otthonossá tehető.

Az ingatlanon már elvégezték a legfontosabb felújításokat: a nyílászárók teljeskörűen cserélve lettek, most már modern 5 légkamrás, dupla thermoüveges ablakokkal rendelkezik, melyek tökéletes hő- és hangszigetelést biztosítanak.

Az ingatlan elrendezése jól átgondolt és praktikus. Az emeleten két tágas hálószoba, fürdőszoba és egy konyha előkészítése található, amelynek jelenleg a kiállások vannak kialakítva. Egy kis kreativitással és berendezéssel ez a konyha az ön igényeinek és ízlésének megfelelően alakítható.

Az udvar lehetőséget kínál autóbeállásra, így könnyen és biztonságosan parkolhatja gépkocsiját. A hátsó részen található kertkapcsolatos terasz pedig tökéletes a kikapcsolódásra és a friss levegőn való pihenésre. Az udvaron emellett egy melléképület is áll, mely kiválóan alkalmas akár különálló lakható egység kialakítására.

Az ingatlan kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik. Mindössze pár percre található az M0-ás autóút, mégis a lakás hangulata nyugalmat sugároz, hiszen a zajtól távol, zöld környezetben helyezkedik el.

Ha egy olyan otthont keres, melynek alapjai adottak, és amelyet saját elképzelései és ízlése szerint alakíthat, akkor ez a sorház a megfelelő választás lehet. Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velem még ma, hogy megismerhesse közelebbről ezt a rejtett kincset Soroksáron!

CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak.

Az ingatlan 3 hónapon belül birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
CsOK, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!

Részletes információért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.