ELADVA

Sorház ötödik lakása 1238 Bp. Őszirózsa utca 4/5.

29,9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

A soroksári majorban, belső kétszintes sorházi lakás eladó!

A soroksári major frekventált részén a Majori úttól két utcányira egy hangulatos, önálló kertkapcsolattal rendelkező 85.5 m2-es sorházi lakás. Az ingatlan 6 lakásos társasházi sorházi lakás ötödik lakásként helyezkedik el. Az egyedülálló, igényes tulajdonosnak köszönhetően a lakás állapota költözhető, hiszen az elmúlt évek alatt folyamatos esztétikai felújításon esett át. A melegvíz, illetve a fűtés ellátását gáz cirkó biztosítja, ami a konyha és az étkező helyiségében lett beépítve. Az ingatlan duplakomfortos a földszinti fürdőszobában kád az emeleti fürdőben zuhany kabin van beépítve. A burkolatok és a szúnyoghálóval szerelt nyílászárók a lakásban mindenhol jó állapotban vannak nincs szükség a felújításukra. A sorház különleges elrendezésének köszönhetően elöl a bejáratnál téliesített terasz, hátul pedig fedett terasz található a lekerített önálló kertben. A lakáshoz tartozik egy különálló garázs, melyet csak a tulajdonos használ.

Az ingatlan 30 – 90 nap alatt birtokba vehető!

A környék tiszta, csendes remek lakóközösség várja az új lakókat. A környéken több óvoda, iskola található. Mindennap élhető környezet fogad mindenkit, aki itt lakik.


Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot!

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!

Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!

Részletes információért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.