ELadó

Kiváló elhelyezkedésű családiház 2000 Szentendre, Törökőr u. 4.

194,99 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

Szentendrén, Pismány városrészében eladó egy 3 szintes családiház!

Tisztelt érdeklődő! Engedje meg, hogy bemutassak Önnek egy nettó 296 nm-es, kifogástalan állapotú családiházat, mely a Szentendre Rózsadombján a Törökvölgyi úton található, egy 719 nm-es telken. Amennyiben ezen a területen keres ingatlant megvételre, úgy pontosan tudja, hogy mennyire ritka itt a jó állapotú eladó ingatlan.

A ház 1997-ben épült, minőségi anyagok beépítésével és megfelelő kivitelezéssel. Vasbeton sávalapon 38 cm-es Porotherm falazat nyugszik, 20 cm-es Porotherm rendszerű födémmel, két rétegű lépésálló padló és falszigeteléssel, betoncserép héjalással alatta 14 cm-es üveggyapot szigeteléssel. A fűtést és melegvíz ellátást a szuterénben kiépített kazán biztosítja melynek hőleadása radiátorokon keresztül történik és mindez szintenként külön szabályozható. A fa nyílászárók 3 rétegű thermo üvegezéssel lettek szerelve.

Kisebb összegű energetikai felújítás után a jelenlegi rezsivédett korlátozásoknak megfelelő számok határain belül tud maradni a ház. Ezt a beruházási költséget a kialakított eladási ár tükrözi, hiszen a tulajdonos méltányos áron szeretné értékesíteni az otthonát!

Az ingatlant 3 külön bejárattal, de a belső lépcsők újbóli megnyitásával egy házként is lehet használni. Jelenleg szülő és gyerek használja a két szintet, ezért hasonló felállásban tudom ajánlani kamaszkorú gyermekes családnak is. Hétvégenként jó idő esetén a tulajdonosok a kertben található térkövezett, épített grill sarokban tudnak sütögetni, de a telek méreténél fogva akár grillpartyt is tudnak szervezni.

Az ingatlan 60-90 nap alatt birtokba vehető!

Nem szaporítanám, tovább a szót nézze meg a saját szemével a képeken az ingatlanról készült videón és a 3D virtuális sétán keresztül.

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel! 

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!

Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni! 

További információkért hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.