ELadó

Kiváló elhelyezkedésű családiház 2000 Szentendre, Törökvölgyi út 4.

171.9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

Szentendre, kertvárosi részén eladó többgenerációs családiház, három külön bejáratú önálló lakrésszel. Jelenleg az egyik lakrész irodaként is működik.

Tisztelt érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassak Önnek egy nettó 296 nm-es, kifogástalan állapotú családiházat, mely Szentendre Rózsadombján a Törökvölgyi úton található, egy 719 nm-es telken.


A ház 1998-2000 között épült, minőségi anyagok beépítésével és megfelelő kivitelezéssel. A szuterén 30cm vasbeton lemez alapon bitumenes vízzáró teknőszigeteléssel, (oldalfal) 12cm kisméretű tégla + bitumenes vízzáró réteg, +30cm vasalt zsalukő falazattal épült. A szuterén és a földszint mennyezete vb.gerendás födémmel, lépésálló szigeteléssel és 10cm aljzatbeton kiegyenlítéssel készült. A homlokzati falazat 38cm-es +hőszigetelt vakolattal, a belső teherhordó falazat 30-cm-es és a válaszfalak 10cm-es Porotherm téglából épültek. Zsindely héjalással, alatta 20cm-es üveggyapot hőszigeteléssel, belülről gipszkartonnal burkolva.

A fűtést és melegvíz ellátást a szuterénben kiépített gázkazán és gázbojler biztosítja. A hőleadás radiátorokon keresztül történik és ez szintenként külön szabályozható. A szuterénben fa tüzelésű vízteres kandalló biztosítja az egész ház fűtését, ha a gázt lekapcsoljuk. A fa nyílászárók 2 rétegű thermo üvegezéssel lettek szerelve. Egyes helyiségekben légkondi és hűtő-fűtő klíma is van beépítve.

A jelenlegi rezsivédett korlátozásoknak megfelelő számok határain belül van a ház.
Az ingatlant 3 külön bejárattal, de a belső lépcsők újbóli megnyitásával egy házként is lehet használni. Jelenleg szülő és gyerekek használják a három szintet, ezért hasonló felállásban tudom ajánlani kamaszkorú gyermekes családnak, valamint home-office-ban dolgozóknak is.  Hétvégenként jó idő esetén a tulajdonosok a kertben található térkövezett, épített kemencés sarokban tudnak sütögetni, de a telek méreténél fogva akár grillpartyt is tudnak szervezni. A telken belül két kocsi számára van fedett parkolási lehetőség. A kapu elektromosan működik.

Nézze meg a saját szemével a képeken az ingatlanról készült videón és a 3D virtuális sétán keresztül.
Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket, amelyek teljesen fedik a valóságot!

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!

További információkért hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.