Eladó

2019-es épétésű Penthouse lakás 2230 Gyömrő, Rozsnyó utca 7.

94,9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

Gyömrőn a Liget lakóparkban, 2019-es építésű Penthouse lakás eladó!

Az itt meghirdetett lakás a Gyömrői, Liget lakóparkban található egy Nettó 137m2-es legfelső szinten kialakított lakás, mely 37 m2-es terasszal rendelkezik. Az egész épület műszaki és esztétikai kialakítása a jelen kívánalmakat tükrözi, hiszen kondenzációs kazánon keresztül padlófűtés lett kialakítva az egész lakásban. Ezenfelül helyiségenként split klímák lettek beépítve ebben az évben. A nyílászárók 7 légkamrás műanyag ablakok, 3 rétegű thermo üvegezéssel. Konyhabútorral és szaniterekkel beépítve kerül értékesítésre a lakás, néhány befejező műveletet kell már csak elvégeztetni. Az újkori belső kialakítástól eltérve a jelenlegi tulajdonos növelve a nappali + étkező terét 1 szobával kevesebbet kért kialakításra, de igény szerint ezt a szobát bármikor be lehet építeni.  Az ingatlant ez idő alatt összesen fél éven keresztül lakták, így teljesen újszerű minden a lakásban. A bejárati ajtó mellett található egy 6m2-es tároló és a közös parkolóban a ház mellett 1 db felszíni autóbeálló, mindkettő a vételár részét képezi.

CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak.


Az ingatlan azonnal birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!


Részletes információért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.