ELadó

Modern Otthon a Dunaharaszti, Tavak Kiemelkedő Városrészén

175 millió Ft

Telek adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

Leírás

Részletek a projektben kapható új építésű ikerházakról:

Energetikai Besorolás: A!!!

CSOK+ Hitel Igényelhető és Leköthető!

Kizárólagos Garázs Kapcsolat a Két Ikerház Között!

Hőszivattyús padló fűtéssel és Fan coil levegő hűtéssel kialakított ikerház!

A projekt keretében 2 db ikerházfél értékesítésre kerül. Most lehetőség van a 1. számú ikerházra, amely a délnyugati fekvésű, Nettó: 176 m2-es lakóterülettel és kizárólagos garázs kapcsolattal rendelkezik a két ikerház között. Ez az otthon 306 m2 saját telekrésszel kerül átadásra, biztosítva a magánélet és a kényelem tökéletes egyensúlyát.

Ne várja ki az őszt, mert sosem lehet tudni, hogy az építőiparban mi fog történni a jövőben. Most van az ideje, hogy biztosítsa magának és családjának az elegáns otthont ebben a kiemelkedő részen Dunaharasztiban.

–           HŐSZIVATTYÚS: A padló fűtés kényelmes környezetet biztosít minden szobában. A 300 literes hőszivattyús üzemű meleg víz tároló folyamatos meleg vizet biztosít. A hűtésről levegős Fan coil rendszer gondoskodik.

–           Téglák: A falakat Porotherm 30NF+ dryfix rendszerű téglából építik, ami kiváló hőszigetelést és tartósságot biztosít.

–           Szigetelés: A homlokzatot 15 cm vastag EPS szigetelés borítja, míg a födém 25 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelést kap.

–           Nyílászárók: Az ablakok 3 rétegű, 5 légkamrás műanyag Kömmerling ISO komfort 76 nyílászárókkal vannak felszerelve. Minden ablakon okos rendszerrel vezérelhető alumínium redőny és szúnyogháló található (kivéve a garázs ablakát).

–           Burkolatok: A hideg és meleg burkolatok ára maximum 7.500 Ft/m2.

–           Párkányok: Mind a külső, mind a belső párkányok mészkő burkolattal vannak ellátva.

–           Tető: 3 Kwh-os napelem rendszer kiépítése megtalálható a tetőre szerelve, konzolokal.

–           Gyengeáramú Hálózat: Kiépítésre kerül a gyengeáramú hálózat, beleértve a riasztó-, kamerarendszer- és kaputelefon telepítését.

A projekt, környékbeli referenciával rendelkező beruházó által lesz megvalósítva. A beruházó tőkeerős, ezért a fizetési ütemezés rugalmas így, ha el kell adni előbb az Ön ingatlanját, akár az is beleférhet a határidőbe.

Átadás legkésőbb 2025. II. negyedév.

CSOK+, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak.

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!

CsOK+, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.