Eladva

2015-es épétésű Ikerház, 2360 Gyál, Árpád utca 81-83.

62.9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

Gyál, Árpád u. 81-83. alatt eladó ikerház!

 

Eladó 2360 Gyál, Árpád utca 81-83- szám alatt, földszintes, 73 + 19 m2-es, 2 szoba + nappalis ikerház, melyhez 280m2-es kertrész tartozik.

A ház 2015-ben épült, minőségi anyagok beépítésével és megfelelő kivitelezéssel. Vasbeton sávalapon 38 cm-es Porotherm falazat nyugszik, I gerendás fafödémmel, két rétegű lépésálló padló és falszigeteléssel, zsindely héjalással alatta 10 cm-es üveggyapot szigeteléssel. A homlokzaton 15 cm-es dryvit szigeteléssel lett kivitelezve. A fűtést és melegvíz ellátást az előszobában kiépített gáz cirkó biztosítja melynek hőleadása radiátorokon keresztül történik, ami termosztáton keresztül szabályozható. A nyílászárók 5 légkamrás műanyag ablakok, 2 rétegű thermo üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval szerelve. Konyhabútorral és szaniterekkel beépítve kerül értékesítésre a ház.

Az ingatlan 60-90 nap alatt birtokba vehető!

Nem szaporítanám, tovább a szót nézze meg a saját szemével a képeken az ingatlanról készült videón és a 3D virtuális sétán keresztül.

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel! 

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!

Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni! 

További információkért hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.