ELadó

Új építésű lakás a XIX.kerület, Teleki utca 49.-ben 1/5-ös lakás

40 270 000 Ft

Lakás adatok

Látványtervek és alaprajz az ingatlanról

Amennyiben még el kellene adni a meglévő ingatlanát, úgy egy kis ízelítő a saját munkáimból:)

Paraméterek

Leírás

XIX.-kerület, Teleki utcában, újépítésű társasházi lakás eladó!

Az építkezés elkezdődött és személyesen is megtekinthető!

A projekt keretében 14 db lakás kerül értékesítésre. Energetikai besorolásuk BB!!! Csok hitel + Csok igényelhető!!! 5%-os áfával (és annak visszaigénylésével) leköthető még bármelyik lakás! Ne várja ki a tavaszt, hiszen nem tudhatjuk mit hoz a jövő az építőiparban.

Az itt meghirdetett 5. számú lakás DNy-i fekvésű, amerikai konyhás nappali + 1 hálószoba elrendezésű lakás, 37,29 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik és 5,96 m2 terasz tartozik hozzá.

Vasbeton sávalapon 30 cm-es Porotherm falazat nyugszik, 20 cm-es monolit vasfödémmel, 5 cm-es lépésálló szigeteléssel, Bramac cserép héjalással, alul és oldalt 10 cm hungarocell és kőzetgyapot, míg az emeleti zárófödém 30 cm hőszigetelés kőzetgyapot szigeteléssel. A hőleadást padlófűtés, ennek a hőnek az előállítása hőszivattyún keresztül a hűtést falra szerelt Fan coil rendszer látja el. A nyílászárók 7 légkamrás műanyag ablakok, 3 rétegű üvegezéssel, rejtett redőnytokkal szerelve. A lakások nem tartalmaznak konyhabútort. A lakáshoz 1db felszíni fedett gépkocsi beálló megvásárolható ennek az ára 2,5, MFt, melyet a közös kapun keresztül lehet megközelíteni.

Szobákban laminált padló vagy igény szerint választható.
Hidegburkolatok 5.500 Ft/m2-ig választhatók
Melegburkolatok 4.500 Ft/m2-ig választhatók
Beltéri ajtók kilinccsel: 53.000 Ft/db-ig választhatók

A projekt, környékbeli referenciával rendelkező beruházó által lesz megvalósítva. A beruházó tőkeerős, ezért a fizetési ütemezés rugalmas így, ha el kell adni előbb az Ön ingatlanját, akár az is beleférhet a határidőbe.

CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak. Az építkezés elkezdődött és a tervezett ütemben halad.

Átadás legkésőbb 2024. II. negyedév.

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
Csok hitel, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!

Részletes információért és műszaki leírásért kérem hívjon, akár hétvégén is.

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.