ELADVA

Felújított lakás 1033 Budapest, Zab utca 6.

51,9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

III. kerületben a Kaszásdűlő városrészben eladó 1 + 3 szobás lakás!

A 4 emeletes társasház magasföldszinttel és két bejárattal rendelkezik. Szép, rendezett külsővel és karbantartott lépcsőház várja a lakókat minden nap.

A lakás 3. emeleten található a maga 74 m2-vel, amerikaikonyhás nappalival és 3 különálló szobájával, ami kiválóan alkalmas nagycsaládoknak, de egyaránt kedvező pároknak, akik szeretnének nagy egybenyitott légteret a leendő lakásukban. A lakás pár éve lett saját lakásként igényesen felújítva, így mindenhol minőségi anyagok kerültek beépítésre. Esztétikailag és gépészetileg is kifogástalan állapotban van, az ötlégkamrás műanyag nyílászárók 3 rétegű thermo üvegezéssel vannak szerelve. A rezsiköltsége a lakásnak igen kedvező, tekintve, hogy a közös költség 16.000,-Ft/hó (felújítási alappal) a fűtést és a melegvizet távhő biztosítja így a teljes rezsiköltség 40.000 Ft alatt van! A jelenleg nappaliként használt szobába és a közlekedő részben a szobák bejáratával szembe két légkondicionáló szolgálja a még nagyobb komfortérzetet a meleg nyári napokon.

A konyhabútor és annak gépészetét annak megtekintett állapotában eladó az ingatlan, amit az eladási ár már tartalmaz.

Az ingatlan 90 nap alatt birtokba vehető!

Az ingatlan a maga elhelyezkedésével mind a közlekedés mind az életvitel szempontjából kiváló helyen van. Kérem, tartsa szem előtt legfontosabb szempontot, ami mindig a helyszín, ez az, amin nem lehet változtatni! A társasház mellett egy nagy park található, játszótérrel, füves résszel.

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült videót és 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 


Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel! 

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!

Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni! 

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.