Kiváló lokációval rendelkező lakás 1126 Bp. Márvány utca 31.

37,9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

XII. kerület Márvány utcában, 37 m2-es lakás eladó!

A társasház 5 emeletes, liftes, körgangos és két utcafronti bejárattal rendelkezik. A ház folyamatosan újítva van műszakilag és esztétikailag, mindemellett remek hangulatú, rusztikus külsőt, illetve belsőt áraszt. Az elmúlt években renoválták a tetőt és jövőre a külső homlokzatot, aminek a kivitelezésére már összegyűlt a pénz.

A lakás a ház ötödik emeltén található, félpanorámával a Budai Várra, műszakilag és esztétikailag felújításra szorul, kis beruházással egy remek lakást lehet kialakítani belőle. A melegvíz ellátását villanybojler, míg a fűtést gázkonvektor biztosítja. Az ingatlan összkomfortos a fürdőszobában kád van beépítve. A lakásban nincs nagy belmagasság, így nincs nagy légköbméter, ezért alacsony rezsivel fenntartható.

CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!


Részletes információért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.