Eladva

Teljesen felújított lakás 1139 Bp. Váci út 97.

51,9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

XIII. kerület, Váci úton teljeskörűen felújított lakás eladó!

A társasház kívülről jó állapotban van, belülről folyamatos felújításon megy keresztül. A tetőt, villanyhálózatot és a függőfolyosó burkolatát az igényes lakóközösségnek köszönhetően, teljes mértékben felújítják még idén. Az ingatlan a 3. emeleten található, lift nincs a házban.

A lakás idén szerkezetileg és esztétikailg teljes felújításon esett át, így az új tulajdonosnak a felújítással már nem kell foglalkoznia. A teljes konyhabútor, az összes burkolat, szaniterek a villanyvezetékek és a vízhálózat cseréje megtörtént. A nyílászárók 5 légkamrás, két rétegű thermoüveggel és elektromos alumínium redőnnyel szerelve lett beépítve. A két szobában gázkonvektor a fürdőben elektromos törölközőszárító biztosítja a meleget. A lakás meleg vizét bojler állítja elő.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető!

A lakóközösség rendkívül jó!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel! 

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!

Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni! 

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.