ELADVA

Panelprogramos lakás 1221 Budapest, Leányka utca 7.

46,49 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

Eladó lakás a 22. kerületben, a Leányka utcában!

Ebben a tágas és modern lakásban otthonra találhat. Ez a 2+1 szobás, 67 négyzetméteres ingatlan a Leányka utca 8. emeletén található egy csendes, 10 emeletes szabadonálló panelházban. Az 8. emeleti elhelyezkedés kiváló kilátást biztosít a környező területekre, miközben a lift a kényelmét szolgálja.

A lakás részlegesen fel lett újítva, ekkor lett cserélve az elektromos villanyhálózat. A nyílászárók 5 légkamrás, két rétegű thermoüveggel és redőnnyel szerelve lett beépítve. Jelenleg esztétikai felújítást igényel a lakás, de ezt tekintse üres vászonnak, melyet a saját tetszésére tud kialakítani a beköltözés előtt.

A lakás rendelkezik erkéllyel is, így élvezheti a friss levegőt és a kilátást a nyugodt környékre. A szobák tágasak és világosak, ideálisak a család vagy a barátok fogadására. Ezen kívül van egy gardrób, ami segít rendszerezni a ruháit, valamint egy külön tároló és kamra, ahol minden holmija megvan a helye. Az ingatlanhoz tartozik egy külön pincehelyiség is, amely további tárolási lehetőséget kínál.

A társasház jól karbantartott, és a homlokzata szigetelt, így a lakás kényelmes és energiahatékony. A környék csendes és barátságos, közel találhatók boltok, iskolák és közlekedési lehetőségek.

CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak.

Az ingatlan 3 hónapon belül birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
CsOK, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!


Részletes információért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.