ELADVA

Sorház szélső lakása 2330 Dunaharaszti, Bethlen Gábor u. 8.

61,9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

Engedje meg, hogy bemutassak Önnek egy Bruttó: 87.69 nm Nettó: 80.79 nm hasznos lakótérrel + 13 nm-es terasszal rendelkező kifogástalan állapotú sorházi lakást, mely Dunaharaszti csendes kertvárosi övezetében található egy 317 nm-es telken. Amennyiben ezen a területen keres ingatlant megvételre,{úgy pontosan tudja, hogy mennyire ritka itt az eladó ingatlan.

A ház 2008-ban épült, minőségi anyagok beépítésével és megfelelő kivitelezéssel. Vasbeton sávalapon 30 cm-es Porotherm falazat nyugszik, 20 cm-es vasbeton födémmel, 4 cm-es lépésálló szigeteléssel, cserép héjalással, alul 10 cm, oldalt 5 cm dryvit, míg az emeleti födémen 15 cm-es szigeteléssel. A szomszédos sorházi lakást hangszigetelő téglasor réteg választja el egymástól a zajmentes lakhatást biztosítva a lakóknak. A fűtést és melegvíz ellátást a tetőtérben kiépített kazán biztosítja. A hőleadás a hidegburkolatok alatt mindenhol a házban padlófűtéssel megoldott, ahová melegburkolat lett lerakva ott radiátoron keresztül történik és mindez szintenként külön szabályozható. A nyílászárók 5 légkamrás műanyag ablakok, 2 rétegű thermo üvegezéssel szerelve. A ház összes helyiségében mozgásérzékelővel ellátott riasztó rendszer lett telepítve. Az ingatlan 2021-ban esztétikai felújításon esett át ekkor cserélték a konyhabútort az emelti fürdőszoba mosdókagylóját és a teljes ingatlan kifestése is megtörtént.

A lakóközösség rendkívül jó! Az ingatlan 3 hónapon belül birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel! 

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!

Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni! 

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.