ELadó

Újévi meglepetés! Mediterrán stílusú, CSOK+ra alkalmas családiház! 2337 Délegyháza, Petőfi u. 11

119.9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

ÚJÉVI MEGLEPETÉS, CSOK+RA ALKALMAS CSALÁDI HÁZ DÉLEGYHÁZÁN! 

Üdvözlöm az új otthonában 2024-ben! Nagy izgalommal jelentem be a Délegyházán található lenyűgöző mediterrán stílusú családi ház érkezését a piacra. Ahogyan az év utolsó napján bemutatom ezt a gyöngyszemet, egy olyan otthonba léphet, ami nem csak falakból és tetőből áll, hanem élettel, karakterrel és exkluzivitással van tele.

Az ingatlan iránti kíváncsiság fokozására készítettem egy lenyűgöző 3D virtuális sétát, amelyen keresztül végig vezetem Önt ebben a különleges otthonban. Ezen kívül egy exkluzív videóban is bemutatom az ingatlan minden részletét, hogy még otthona kényelméből is élvezhesse azt a varázslatot, amit ez a hely kínál.

Az ingatlan tartalmazza:

Bruttó 216 m2, nettó 184 m2 élhető terület

3 hálószoba (16 m2, 20 m2, 9 m2)

Konyha és étkező egyben: 48 m2, ideális családi összejövetelekhez, amit az épített kandalló még meghittebbé tesz a téli estéken

Nappali: 30 m2, ahol a családja összegyűlhet

29 m2-es garázs és 36 m2-es terasz a szabadidő eltöltéséhez

Modern fürdőszoba, külön WC

1600 m2-es telek, ahol a nyugalom és a magánélet várja Önt

Ezenfelül, a ház 2023. év végi frissítésnek köszönhetően ÚJ gáz cirkó fűtéssel és légkondicionálóval rendelkezik, és 10 cm vastag szigeteléssel biztosítja a kényelmes klímát.

Az ingatlan 3 hónapon belül birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keresel, tekintsd meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
CsOK+, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!

Ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat az új év kezdetén! Hívjon most, és legyen az első, aki szemügyre veheti ezt a lenyűgöző otthont, mely nem csak egy ház, hanem egy új életstílus ígérete!

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.