Eladó

2021-es épétésű, AA++-os Penthouse lakás 1116 Bp., Alsóhatár utca 3.

149,9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

11. kerületi társasházban, új építésű Penthouse lakás eladó!

A projekt keretében 1 db 3 szobás lakás és 2 db iroda kerül értékesítésre. Energetikai besorolásuk AA+!!! 5%-os áfával (és annak visszaigénylésével) megvásárolható és azonnal költözhető még bármelyik ingatlan! Ne várja ki a nyarat, hiszen nem tudhatjuk mit hoz a jövő az építőiparban.


Az itt meghirdetett lakás az Eco Liget lakóparkban található egy Nettó 135m2-es legfelső szinten kialakított lakás, mely 42 m2 + 7 m2-es terasszal rendelkezik. Az egész épület műszaki és esztétikai kialakítása a jelen kívánalmakat tükrözi, hiszen Hőszivattyús padló / mennyezet hűtő – fűtő rendszer lett kialakítva mely nem igényel plusz split klímát mégis megfelelően tudja biztosítani a hőérzetet egész évben. A nyílászárók 7 légkamrás műanyag ablakok, 3 rétegű üvegezéssel, rejtett redőnytokkal és elektromos alumínium redőnyökkel szerelve. Konyhabútorral és szaniterekkel beépítve kerül értékesítésre a lakás, néhány befejező műveletet kell már csak elvégeztetni. Az épület mögött kis kert tartozik a lakáshoz, illetve 1 db felszíni autóbeálló.

CSOK, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak. Az építkezés már befejeződött!

Az ingatlan azonnal birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
Zöld hitel, Zöld Csok, Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!

Részletes információért kérem, hívjon bátran akár hétvégén is.

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.