ELADVA

Két ház egy telken 1188 Bp. Nagykőrösi út 107.

72,9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

A 18. kerület, Nagykőrösi úton eladó két ház egyben!

Pestszentlőrinc, Belsőmajorban eladó egy telken két ház! A két ház falkapcsolattal rendelkezik, de besorolását tekintve nem ikerház. Két generáció együttélésére használták a két házat a jelenlegi tulajdonosok. Az első ház az 1950-es években épült ezáltal műszaki és esztétikai felújításra szorul. A hátsó házban jelenleg is a tulajdonos lakik, festés után költözhető állapotban lesz a ház. Összesen Nettó 146 m2 a két ház, melyek a 873 m2-es telek hátsó részén helyezkednek el, telekhatáron épült jobbra sorolva. Az első ház sávalappal, míg a hátsó tálca alappal épült, ezáltal a házból megközelíthető egy 17 m2-es pince, ahol a gépészet található. Mindkét ház rendelkezik 2+3 szobával, konyhával, fürdőszobával.

Ajánlom nagycsaládnak, összeköltözőknek és mindenkinek, aki két generációs családiházat keres. Természetesen befektetőknek is érdemes elgondolkozni a vásárláson hiszen egy vétellel és kis ráfordítással két élhető ikerházat tud belőle alakítani.

Az ingatlan 60-90 nap alatt birtokba vehető!

Nem szaporítanám, tovább a szót nézze meg a saját szemével a képeken az ingatlanról készült videón és a 3D virtuális sétán keresztül.

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel! 

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!

Otthonfelújítási Támogatás 3+3M, -Ft, Csok, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni! 

További információkért hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.