ELADÓ

János utcai Panorámalakás 1203 Bp., János u. 29.

49,9 millió Ft

Családi ház adatok

Képek az ingatlanról

Videó az ingatlanról

Paraméterek

3D virtuális séta

Leírás

Elegáns Otthon a Zöldövezet Szívében – János utcai Panorámalakás várja Önt!

Kiváló lehetőség nyílik arra, hogy saját otthonába költözzön a 20. kerületben, a János utcában, egy kényelmes és modern társasház 9. emeletén. Ez a 10 emeletes panelház mindkét oldalról szigetelt, így optimálisan megtartja a hőt a hideg időszakokban és biztosítja a kellemes hőmérsékletet a melegebb napokon.

A 67 m2-es lakás tágas tereivel kényelmes életteret teremt. Az amerikai konyhás nappali 28 m2-es, melyhez egy 8 m2-es NY-i tájolású erkély is tartozik, ahol élvezheti a friss levegőt és a kilátást a zöld környezetre. Két 10 m2-es szoba kényelmes alvóhelyeket kínál, míg a fürdőszoba 5 m2, és a külön WC 1,2 m2, biztosítva a praktikus elrendezést.

Ez a lakás egyedi átalakításon esett át, és teljes körűen felújították, így Ön egy modern és stílusos otthon tulajdonosa lehet. A műanyag nyílászárók 5 légkamrások, dupla thermo üveggel, redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek, ami kiváló hő- és hangszigetelést biztosít. A lakásban légkondicionáló is található, így mindig kellemes klímában élhet.

A fűtést a távhő biztosítja, a havi költség mindössze 12.000 Ft, ami a lakóközösség kényelmét és gazdaságosságát szolgálja. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy egy kényelmes, modern és felújított otthonban élhessen a város zöldövezeti részén. Ha további információra vagy személyes megtekintésre lenne kíváncsi, kérem, keressen bizalommal!

CSOK+, minősített fogyasztóbarát hitel természetesen része lehet a fizetési konstrukciónak.

Az ingatlan 3 hónapon belül birtokba vehető!

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keresel, tekintse meg a képeket az ingatlanról készült ingatlanvideót és a 3D virtuális sétát, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel!

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M, -Ft szabad felhasználású kölcsön!
CsOK+, Jelzáloghitel Hitel (kéthetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni!

Ingatlaneladás új szintre emelve, kihasználva a modern technológia páratlan lehetőségeit.