2022. május 27. – Real Estate Stars /Budapest/

real estate stars

Hagyományteremtő ingatlanközvetítői gála & szakmai találkozó

Ez még csak a kezdet, de végre valami elindul.
Úgy tűnik, megvalósulni készül egy régóta dédelgetett álmom!

Real Estate Stars – Együtt a határ a csillagos ég

A május 27-én első alkalommal megrendezésre kerülő Real Estate Stars több mint egy exkluzív szakmai esemény. Ez egy remek eszköz a kezünkben egy magasztosabb cél eléréséhez. Kollégámmal, Görzsöny Péterrel az a küldetésünk, hogy egy országos kiterjedtségű együttműködési hálózatot hozzunk létre – egy olyan szakmai fórumot, egyéni ingatlanosokból álló „keménymagot”, melyben a tagok bármikor fordulhatnak egymáshoz legyen szó ajánlásról, információ- vagy tapasztalatcseréről.
Hiszen együtt a határ a csillagos ég! Ha úgy tetszik, szeretnénk megalapítani az „ egyéni ingatlanosok céhét avagy iparkamaráját” – szuper proaktív közösséggel és informális, kötetlen, baráti hangvételű kommunikációval.

Egy szerelemprojekt, amit valós igények hívtak életre

Az ingatlanszakma megítélése nem éppen a legkedvezőbb, a folyamatosan változó piaci helyzet pedig nap mint nap komoly kihívás elé állít minket. Véleményem szerint értelmetlen versengés helyett egymás kölcsönös támogatására, valamint a szakma megbecsültségének növelésére van szükség.

Ezzel mindkét fél csak nyerhet! Egy konkrét példával élve: a közelmúltban felkeresett egy régebbi ügyfelem, hogy vegyek részt Zalaegerszegen található ingatlanjának értékesítésében. Az én tevékenységem elsősorban Budapestre és Pest megyére korlátozódik – viszont ahelyett, hogy „elhajtottam” volna, a kapcsolatrendszeremnek köszönhetően tudtam neki ajánlani egy Zala megyei ingatlanost, akinek nyugodt szívvel adtam tovább a megbízást.

Május 27-én teremtsünk hagyományt és érezzük jól magunkat

A Real Estate Stars gálaestet idén tavasszal hagyományteremtő szándékkal indítjuk útjára, a jövőben rendszeresen tervezünk hasonló rendezvényeket. Feszengős, tenyérizzadós találkozó helyett egy lazulós estét szeretnénk, hiszen így sokkal gördülékenyebben megy majd a kapcsolatépítés. A gyönyörű, exkluzív helyszíntől (Duna-part, Stopper állóhajó) a színvonalas programokig (stand up és szakmai előadások) odafigyeltünk arra, hogy minden apró részlet tökéletes legyen.

Az érdeklődők egy pörgős szakmai kvízen is részt vehetnek, ahol értékes nyereményekért tehetik próbára tudásukat. Nem titkolt szándékunk a csapatépítés – az egy asztalnál ülő ingatlanosok már a játék során megtapasztalhatják a közös együttműködés élményét.

Tarts velünk május 27-én!
A részletes programot ITT találod.

Megosztás
Megosztás

Ezek is érdekelhetnek