Home staging szolgáltatás

Ha randira készülünk, mindent megteszünk azért, hogy jó benyomást keltsünk. A legszebb ruhánkat vesszük fel, mámorító illatú parfümöt használunk, a nők kifestik magukat. A cél az, hogy a legjobb formánkat nyújtsuk – ehhez hasonló taktika a home staging szolgáltatás az ingatlan értékesítésben. Stílusos bútorokkal és lakberendezési tárgyakkal létrehozzuk azt a vonzó belső teret, ami valakinek garantáltan az álomotthona lesz.

Miért válassz engem?

Home staging előtte és utána – ugye Te is látod a különbséget?
Helsinki-before
Helsinki-after
Király-before
Király-after
Nagy Lajos-before
Nagy Lajos-after
Egy álomotthonért hajlandóak többet fizetni

Stílusban és színben össze nem illő bútorok, előnytelen elrendezés, zsúfoltság és rendetlenség. Persze ezek gyakori, életszerű szituációk, mégis, valljuk be őszintén: ha lakás vagy házvásárlásról van szó, a legtöbben egy tökéletes álomotthonba szeretünk bele, amiben meglátjuk a kínálkozó lehetőségeket… És ezért hajlandóak vagyunk nagyobb összeget kifizetni.

Lakberendezés célcsoport-specifikusan

Az első kérdés, amit érdemes tisztázni, az az, hogy ki számít potenciális célcsoportnak. Például egy 150 négyzetméteres, 4 szobás családi ház egy biztonságos kertvárosi környéken remek választás családoknak. Ebben az esetben a home staging alkalmával egy, vagy akár két különböző (egy „lányos” és egy „fiús”) szobát is kialakíthatunk gyerekszobának.

Egy üres lakásban nincsenek viszonyítási pontok

Érdemes kerülni a zsúfoltságot és a rendetlenséget. Viszont az sem feltétlenül vonzó, ha teljesen üres a lakás. A pucér falak semmilyen érzelmi kötődést nem váltanak ki. Továbbá nincsenek viszonyítási pontok, azaz, a vevő például nem fogja tudni, hogy befér-e egy nagyméretű franciaágy a hálóba, vagy, hogy van-e elég hely a nappaliban a kanapé és a tévéállvány számára.

Alap home staging tippek, melyeket én is alkalmazok
Profi home staging szolgáltatás Budapesten – A befektetett pénz garantáltan megtérül! Az ingatlan nagy valószínűséggel magasabb áron értékesíthető, ráadásul hamarabb vevőkre találhat.

Ezek is érdekelhetnek..