Home staging szolgáltatás

Ha randira készülünk, mindent megteszünk azért, hogy jó benyomást keltsünk. A legszebb ruhánkat vesszük fel, mámorító illatú parfümöt használunk, a nők kifestik magukat. A cél az, hogy a legjobb formánkat nyújtsuk – ehhez hasonló taktika a home staging szolgáltatás az ingatlan értékesítésben. Stílusos bútorokkal és lakberendezési tárgyakkal létrehozzuk azt a vonzó belső teret, ami valakinek garantáltan az álomotthona lesz.

Miért válassz engem?

Home staging előtte és utána – ugye Te is látod a különbséget?
Before After
Before After
Before After
Before After
Before After
Before After
Egy álomotthonért hajlandóak többet fizetni

Stílusban és színben össze nem illő bútorok, előnytelen elrendezés, zsúfoltság és rendetlenség. Persze ezek gyakori, életszerű szituációk, mégis, valljuk be őszintén: ha lakás vagy házvásárlásról van szó, a legtöbben egy tökéletes álomotthonba szeretünk bele, amiben meglátjuk a kínálkozó lehetőségeket… És ezért hajlandóak vagyunk nagyobb összeget kifizetni.

Lakberendezés célcsoport-specifikusan

Az első kérdés, amit érdemes tisztázni, az az, hogy ki számít potenciális célcsoportnak. Például egy 150 négyzetméteres, 4 szobás családi ház egy biztonságos kertvárosi környéken remek választás családoknak. Ebben az esetben a home staging alkalmával egy, vagy akár két különböző (egy „lányos” és egy „fiús”) szobát is kialakíthatunk gyerekszobának.

Egy üres lakásban nincsenek viszonyítási pontok

Érdemes kerülni a zsúfoltságot és a rendetlenséget. Viszont az sem feltétlenül vonzó, ha teljesen üres a lakás. A pucér falak semmilyen érzelmi kötődést nem váltanak ki. Továbbá nincsenek viszonyítási pontok, azaz, a vevő például nem fogja tudni, hogy befér-e egy nagyméretű franciaágy a hálóba, vagy, hogy van-e elég hely a nappaliban a kanapé és a tévéállvány számára.

Alap home staging tippek, melyeket én is alkalmazok
Profi home staging szolgáltatás Budapesten – A befektetett pénz garantáltan megtérül! Az ingatlan nagy valószínűséggel magasabb áron értékesíthető, ráadásul hamarabb vevőkre találhat.

Ezek is érdekelhetnek..