Ingyenes hitelközvetítés

A legtöbben nem vagyunk abban a szerencsés helyzetben, hogy a kiszemelt ház, lakás vételárát egy az egyben ki tudjuk azonnal fizetni. Nincs mit tenni, hitelt kell felvenni. Azonban pénzügyi végzettséggel nem rendelkező, laikus személyként nagyon könnyű elveszni a bankok által kínált lehetőségek szövevényes dzsungelében. A hitelközvetítés egy DÍJMENTES szolgáltatás, melynek célja, hogy az ügyféllel együtt megtaláljuk a számára legkedvezőbb ajánlatot.

Miért válassz engem?

Miért éri meg szakembert megbízni a feladattal?
Először is, ha csak simán besétálsz egy bankba, akkor az ott dolgozó kolléga egészen biztos, hogy kizárólag az adott pénzintézet szolgáltatását javasolja majd – még akkor is, ha egyébként léteznek sokkal kedvezőbb lehetőségek. Márpedig az egyes pénzügyi termékek között óriásiak a különbségek. Hitelközvetítőként olyan akciós ajánlatokat is tudok biztosítani, melyek alap esetben az adott bankfióknál egyáltalán nem érhetőek el.

A legjobb az egészben az, hogy nincs mit veszítened: a hitelközvetítés teljesen ingyenes, számodra nem jár semmilyen költséggel, hiszen a bank fizeti a jutalékot. Ráadásul rengeteg időt és energiát megspórolhatsz – nem Neked kell rohangálni, telefonálni, elemezni és összehasonlítani a különböző ajánlatokat.
Mi az, amiben segíteni tudok?
17 bank ajánlatát versenyeztetjük meg, melyek közül együtt kiválasztjuk a legmegfelelőbbet. 100%-ban a Te érdekeidet képviselem, nem szépítem a dolgokat, sőt, felhívom a figyelmedet az egyes konstrukciók árnyoldalaira, esetleges buktatóira. Segítek az olyan állami támogatások igénybevételében, mint a CSOK, a Zöld Otthon Hitel vagy a Babaváró kölcsön. A-Z-ig végigviszem a folyamatot, például intézem a teljes adminisztrációt, és elmondom, hogy milyen dokumentumokra lesz szükséged. Neked már csak annyi a teendőd, hogy bemenj a választott pénzintézetbe aláírni a szerződést. Bátran fordulhatsz hozzám kérdéseiddel telefonon, vagy egy személyes találkozó keretein belül. Ha igénybe veszed a szolgáltatásomat, a teljes futamidő alatt akár több millió forintot megspórolhatsz!
Hitelközvetítés díjmentesen álomotthonod megvásárlásához – Megtalálom a számodra legjobb ajánlatot!

Ezek is érdekelhetnek..