Minden jó, HAJÓ a vége – ilyen volt az I. Real Estate Stars gála

real-estate-stars-2022.majus

Abban biztosak voltunk, hogy a helyszínben nem fogunk csalódni. A bejárás alkalmával kiderült, hogy a Duna-parton horgonyozó Stopper állóhajó élőben még lenyűgözőbb, mint a képeken. Mégis lélegzet-visszafojtva vártuk a kezdést…

18 órakor a szokásos biciklisek és futók helyett elegáns ruhába öltözött emberek lepték el a rakpartot

Érkezéskor a vendégeket két csinos hostess hölgy, welcome drink és állófogadás várta. Már az elején elkezdődött az ismerkedés, kellemes zsongás töltötte be a termet. 19 óra körül mindenki elfoglalta a helyét a 10 fős körasztaloknál

. Mind a három szakmai előadó maximálisan hozta a formáját – elmesélték saját tapasztalataikat, hasznos tanácsokat, tippeket adtak. Volt, aki a időszerződésen és az új ingatlan nyilvántartási törvényen túl még a kognitív disszonanciába és a  békafőzés rejtelmeibe is beavatta a nagyérdeműt. 

Az előadásokat egy a pazar svédasztalos vacsora követte

A gondos menü összeállításnak köszönhetően a vegánok és az ételallergiában szenvedők is degeszre ehették magukat. Senki nem maradt szomjas, hála a frissítő koktéloknak és üdítőknek. A résztvevők szája az elfogyasztott alkoholmennyiség helyett sokkal inkább Janklovics Péter hahotázós stand-up előadása miatt húzódott széles mosolyra.

Na meg az izgalmas tombola nyereményektől, amiket abból az üveggömbből sorsoltak ki, amibe a vendégek a regisztrációkor belehelyezték a névjegykártyájukat. Nem meglepő módon az est fénypontját a szakmai kvíz jelentette. Az asztalok beleadtak apait-anyait a kérdések megválaszolásába. A legfelkészültebb csapat 130 ezer Ft összértékű nyereménnyel lett gazdagabb.

Habár a rendezvénynek voltak apró hibái, úgy gondolom, sikerült elérni a célunkat

Elindult az ingatlanosok között egy párbeszéd, megalakult egy olyan informális szakmai fórum, ami a gálaest nélkül nem lett volna lehetséges. Szeretnék köszönetet mondani a Perfect Event csapatának a profi lebonyolításért. Valamint a szervezők mellett külön dicséretet érdemelnek a résztvevők: remek társaság jött össze, akik abszolút partnerek voltak mindenben.

Az este folyamán szuper képek születettek, bár teljes mértékben nem adják vissza a hangulatot.

Ha most nem tudtál ott lenni, gyere a következőre: Szeptemberben jön a II. Real Estate Stars!

Kövess a Facebookon, értesülj időben!

Tarts velünk a legközelebbi real estate stars gálán!

Megosztás
Megosztás

Ezek is érdekelhetnek